Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στο sullogoscastellorosso@gmail.com

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Καλή Χρονιά!

Αγαπητοί φίλοι,
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012!!!

Η ευχή μας, για το νέο χρόνο 2012 είναι να δώσει φώτιση ό Θεός στους ηγέτες της Ευρώπης της Ελλάδας και του κόσμου ολόκληρου, να καταλάβουν ότι οι απλοί άνθρωποι περιμένουν από αυτούς να πραγματοποιήσουν το αυτονόητο, που είναι η ασφάλεια και η ευημερία των ανθρώπων και όχι η προστασία και η ευημερία των λίγων κατόχων του μεγάλου πλούτου .
Η ευχή μας, ειδικά για τους Έλληνες ηγέτες είναι , να τους φωτίσει ο Θεός , να ορθώσουν το ανάστημα τους ΕΝΩΜΕΝΟΙ, απέναντι σε όλους αυτούς τους ξένους και ντόπιους επικυρίαρχους της χώρας μας, που επιδιώκουν με καταναγκαστικά και αποτυχημένα για τον λαό οικονομικά μέτρα , χωρίς ανάπτυξη, να εξαθλιώσουν τον κόσμο και να αρπάξουν τα πλούτη της Ελληνικής γης και του Ελληνικού λαού.
Η ευχή μας, ακόμη όσον αφορά τους Έλληνες πολίτες είναι να παραμείνουν ενωμένοι, να βοηθούν όσο μπορούν τον ανήμπορο πλησίον τους , για να αντέξουν όλοι μαζί και να υπενθυμίζουν με κάθε τρόπο στους κυβερνώντες ότι η ανοχή μας έχει και όρια, τα οποία εξαντλούνται ήδη.

Εμείς πάντως, φύσει αισιόδοξοι, δεν το βάζουμε κάτω.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για τον τόπο και το καλό του.

Με ακμαίο ηθικό, και με την δύναμη της ελληνικής ψυχής μέσα μας, πραγματοποιούμε και φέτος τις παραδοσιακές εκδηλώσεις μας, το ΚΟΤΟΜΑΖΩΜΑ που έγινε στις 5 Γενάρη και το ΚΟΤΟΦΑΓΩΜΑ, που θα γίνει στις 28 Γενάρη στην ΦΑΝΤΑΣΙΑ, γιατί πιστεύουμε ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν δεν πρέπει να χάσουμε τα ήθη και τα έθιμα μας, αφού χάρη σε αυτά μπορούμε να κρατήσουμε ψηλά το Ελληνικό πνεύμα.
Ελάτε όλοι, να αντιπαλέψουμε χορεύοντας και διασκεδάζοντας με το δικό μας ΚΑΡΥΣΤΙΝΟ έθιμο έναντι σε έκείνους που θελουν να μας τιμωρήσουν γιατί τα προηγούμενα χρόνια προσπαθήσαμε και καταφέραμε να ζήσουμε καλύτερα, από όσο εκείνοι ανέχονταν να μας βλέπουν να ζούμε.
Στην ΦΑΝΤΑΣΙΑ στις 28 Γενάρη, με του δικούς μας Μαγγανιάρηδες, και με όσους φίλους και συμπολίτες μας αγαπάνε και μας θέλουν, θα φάμε και πάλι τις κότες που απλόχερα πρόσφεραν οι Καρυστινοί για το έθιμο, θα χορέψουμε και θα κερδίσουμε πλούσια δώρα στην λαχειοφόρο που θα κάνουμε.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟΝ, ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ.

Φιλικά
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου